Wij maken unieke jubileumboeken

Samen gaan we op zoek naar het juiste thema en wij vertalen dat vervolgens in een passend en ijzersterk concept. In een uniek jubileumboek met indringende beelden, krachtige teksten, een verfijnde vormgeving en een feilloos gevoel voor materiaal, met als resultaat een bijzonder en fraaie publicatie.
Houdbaar is een netwerkorganisatie. Van ontwerp tot drukwerk en van fotografie tot tekst. Wij ontzorgen je in het gehele traject en wat we niet in eigen huis hebben halen we uit ons uitgebreide netwerk van tekstschrijvers, fotografen, illustratoren en andere creatieven. Daarbij hanteren we steeds de hoogste maatstaf van kwaliteit in alle facetten van het proces en werken we met de beste drukkerijen en afwerkers van Nederland. Met maar één doel, het beste en mooiste jubileumboek te realiseren waar je met trots mee voor de dag kunt komen en waar je nog jarenlang van kunt profiteren. Want het jubileumboek is veel meer dan een momentopname, het is steeds het begin van een nieuw tijdperk, van nieuwe ambities en toekomstdromen.

Wij houden van boeken

In deze tijd van vluchtige online communicatie wint het boek steeds meer aan waardering. Het tastbare karakter van het boek, het geluid van het omslaan van pagina’s, de geur van drukwerk, de tactiliteit van het papier, het gewicht van de publicatie en de verwondering van de veredeling. Allemaal facetten die online niet te evenaren zijn en die het blijvende gevoel van een uniek boekwerk onderstrepen. Bij ons geen 13 in een dozijn, maar een bijzondere, op maat gemaakt en tot de verbeelding sprekende publicatie. Een boek is een ambacht, een boek blijft en een goed jubileumboek wordt gelezen, gedeeld en bewaard. Dat is wat we ons altijd voor ogen houden.

De mooiste boeken

Houdbaar maakt al dik 22 jaar de mooiste boeken. Behalve jubileumboeken hebben we nog meer spraakmakende boektitels op ons conto staan. Van grote boekpublicaties tot bijzondere kleine boeken met een klassieke uitstraling of juist met een hedendaagse stijl, passend bij de essentie van het boek. En met altijd veel aandacht voor vorm, ontwerp, materiaal en afwerking krijgt elk boek een uniek en bijzonder karakter.