Wij maken unieke jubileumboeken

Een jubileumboek met de historie en ambities van jouw bedrijf in een doordacht thema en de huisstijl die daar bij past. Dat is wat wij bij Houdbaar House of Books je bieden. Wij ontzorgen organisaties van het concept en ontwerp tot drukwerk en van fotografie tot tekst. Met als doel om het beste en mooiste jubileumboek te maken voor jouw organisatie.

Wat maakt een jubileumboek van Houdbaar House of Books zo uniek?

Wij bij Houdbaar House of Books willen alles weten over jouw organisatie. Zo creëren wij een uniek en echt op maat gemaakt jubileumboek voor jouw organisatie. Daarbij gaan wij op zoek naar het juiste thema en vertalen wij dat in een ijzersterk en passend concept. Vervolgens creëren we krachtige teksten, indringende beelden, een verfijnde vormgeving en een feilloos gevoel voor materiaal.

Bij Houdbaar House of Books weten wij dat een jubileumboek meer is dan een momentopname. Het is voor jouw organisatie een begin van een nieuw tijdperk vol met nieuwe ambities en toekomstdromen. Het is aan ons om dat vorm te geven in een bijzonder jubileumboek en dat doen wij met onze uiterste zorg en enthousiasme. Wij werken met een groot netwerk van fotografen, tekstschrijvers, illustratoren en drukkerijen om het beste en mooiste jubileumboek te realiseren voor jouw organisatie.

Klik hier voor een overzicht van onze jubileumboeken.

Meer dan 22 jaar ervaring

Hoe tof is het om juist in deze digitale tijd door een echt boek te bladeren waarbij elke pagina een feest der herkenning is? Wij realiseren het beste en mooiste jubileumboek waar je met trots mee voor de dag kunt komen en waar jouw organisatie nog jarenlang van kan profiteren. Want het boek is veel meer dan een terugblik, het is hét visitekaartje naar de toekomst.

Houdbaar House of Books heeft al ruim 22 jaar ervaring met het ontwerpen en vormgeven van boeken. Van grote boekpublicaties tot bijzondere kleine boeken met een klassieke uitstraling of juist met een hedendaagse stijl, passend bij de essentie van het boek. En met altijd veel aandacht voor vorm, ontwerp, materiaal en afwerking krijgt elk boek een uniek en bijzonder karakter.

 

Anderen gingen jou voor

Houdbaar House of Books heeft al veel mooie jubileumboeken mogen maken. Denk daarbij aan het 1250 jarig bestaan van de stad Deventer. Dit bijzondere boek bevat 2169 beelden van 471 beeldmakers vormgegeven op 1250 pagina’s.

En voor het 150 jarig bestaan van de Nederlandse Vereniging van Juristen heeft Houdbaar House of Books een eigentijds jubileumboek gecreëerd in een klassiek jasje. 50 persoonlijke portretten met indringende verhalen van bekende en minder bekende juristen gebundeld in een bijzondere uitgave.

Voor Witteveen+Bos heeft Houdbaar een bijzonder boek ontworpen. Dit eigentijdse 75-jarige jubileumboek zit verpakt in een klassieke linnen cassette waardoor heden en verleden onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Ook voor het 5 jarig bestaan van Avilla Reizen heeft Houdbaar een uniek boek ontworpen. In dit jubileumboek zijn beelden te vinden van de mooiste plekken in Zuid- en Midden Amerika, Azië en Afrika. Het boek is een en al inspiratie om zelf direct op reis te gaan.

Vier jullie jubileum met Houdbaar House of books

Maak van jullie jubileum een onvergetelijk moment met een bijzonder en uniek jubileumboek. Neem nu contact op met ons!