Het 50-jarig bestaan van jouw bedrijf vier je met een jubileumboek!

Wat tof dat jouw bedrijf binnenkort al 50 jaar bestaat, een prestatie op zich. Dit is dan hét moment voor een uniek en fraai cadeau. Kies voor een bijzonder jubileumboek voor jullie 50-jarig bestaan! Maak een tastbaar cadeau waarin verleden, heden en toekomst samen komen. De jubileumboeken van Houdbaar House of Books zijn unieke boekwerken, op maat gemaakt met een doordacht thema en zijn vormgegeven in de huisstijl van jouw organisatie.

Een uniek cadeau voor het 50-jarig bestaan van jouw bedrijf!

Wij bij Houdbaar House of books realiseren het mooiste en beste jubileumboek waar je met trots mee voor de dag kunt komen en waar jouw organisatie nog jarenlang van kan profiteren. Want een jubileumboek is veel meer dan een terugblik, het is hét visitekaartje naar de toekomst. Met meer dan 22 jaar ervaring maakt Houdbaar House of Books hét ideale geschenk om het 20-jarig bestaan van jouw bedrijf te vieren.

Bij Houdbaar House of Books weten wij dat een jubileumboek meer is dan een momentopname. Het is voor jouw organisatie een begin van een nieuw tijdperk vol met nieuwe ambities en toekomstdromen. Het is aan ons om dat vorm te geven in een bijzonder jubileumboek en dat doen wij met onze uiterste zorg en enthousiasme. Wij werken met een groot netwerk van fotografen, tekstschrijvers, illustratoren en drukkerijen om het beste en mooiste jubileumboek te realiseren voor jouw organisatie.

Klik hier voor een overzicht van onze jubileumboeken.

Anderen gingen jou voor

Houdbaar House of Books heeft al veel mooie jubileumboeken mogen maken. Denk daarbij aan het 1250 jarig bestaan van de stad Deventer. Dit bijzondere boek bevat 2169 beelden van 471 beeldmakers vormgegeven op 1250 pagina’s.

En voor het 150 jarig bestaan van de Nederlandse Vereniging van Juristen heeft Houdbaar House of Books een eigentijds jubileumboek gecreëerd in een klassiek jasje. 50 persoonlijke portretten met indringende verhalen van bekende en minder bekende juristen gebundeld in een bijzondere uitgave.

Voor Witteveen+Bos heeft Houdbaar een bijzonder boek ontworpen. Dit eigentijdse 75- jarige jubileumboek zit verpakt in een klassieke linnen cassette waardoor heden en verleden onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Vier het 50-jarig bestaan van je bedrijf met Houdbaar!

Neem vandaag nog contact op met Houdbaar House of Books, dan heb jij straks een bijzonder 50-jarig jubileumboek van jouw bedrijf!