Vier het 25-jarig bestaan van jouw organisatie met een uniek jubileumboek van Houdbaar House of Books!

Viert jouw bedrijf binnenkort haar 25-jarig bestaan, dan is dat dé gelegenheid voor een uniek en bijzonder cadeau. Kies voor een jubileumboek! Een tastbaar cadeau waarin verleden, heden en toekomst samen komen. De jubileumboeken van Houdbaar House of Books zijn op maat gemaakt, hebben een doordacht thema en zijn vormgegeven in de huisstijl van jouw organisatie.

Een jubileumboek is het mooiste cadeau voor het 25-jarig bestaan van jouw bedrijf!

Hoe tof is het om juist in deze digitale tijd door een echt boek te bladeren waarbij elke pagina een feest der herkenning is? Wij realiseren het beste en mooiste jubileumboek waar je met trots mee voor de dag kunt komen en waar jouw organisatie nog jarenlang van kan profiteren. Want een jubileumboek is veel meer dan een terugblik, het is hét visitekaartje naar de toekomst. Zo is een jubileumboek van Houdbaar House of Books het ideale geschenk om het 25 jarig bestaan van jouw bedrijf te vieren.

Klik hier voor een overzicht van onze jubileumboeken.

De fraaie jubileumboeken van Houdbaar House of Books

Bij Houdbaar House of Books weten wij dat een jubileumboek meer is dan een momentopname. Het is voor jouw organisatie een begin van een nieuw tijdperk vol met nieuwe ambities en toekomstdromen. Het is aan ons om dat vorm te geven in een bijzonder jubileumboek en dat doen wij met onze uiterste zorg en enthousiasme. Wij werken met een groot netwerk van fotografen, tekstschrijvers, illustratoren en drukkerijen om het beste en mooiste jubileumboek te realiseren voor jouw organisatie.

Wij bij Houdbaar House of Books willen alles weten over jouw organisatie. Zo creëren wij een uniek en echt op maat gemaakt jubileumboek voor jouw organisatie. Daarbij gaan wij op zoek naar het juiste thema en vertalen dat in een ijzersterk en passend concept. Vervolgens creëren we krachtige teksten en indringende beelden en combineren een verfijnde vormgeving met een feilloos gevoel voor materiaal.

Samen met Houdbaar House of Books vier jij het 25-jarig bestaan van je bedrijf!

Neem vandaag nog contact op met Houdbaar House of Books, dan heb jij straks een bijzonder 25-jarig jubileumboek van jouw bedrijf!