Vier het 100-jarig bestaan van jouw bedrijf met een echt jubileumboek

Wij maken unieke jubileumboeken

Alvast gefeliciteerd met jullie 100-jarige bestaan. Dit is hét moment voor een uniek en fraai cadeau. Kies voor een bijzonder jubileumboek voor jullie 100-jarig bestaan! Maak een tastbaar cadeau voor medewerkers en relaties waarin verleden, heden en toekomst samen komen. De jubileumboeken van Houdbaar House of Books zijn unieke boekwerken, op maat gemaakt met een doordacht concept en zijn vormgegeven in de huisstijl van jouw organisatie.

De werkwijze van Houdbaar House of Books

Bij Houdbaar House of Books draait alles om kwaliteit en vakwerk als het gaat om jubileumboeken. Dus ook voor het jubileum van jouw organisatie gaan wij grondig te werk. Wij willen alles weten over jouw organisatie. Zo creëren wij een uniek en echt op maat gemaakt jubileumboek voor jouw organisatie. Daarbij gaan wij op zoek naar het juiste thema en vertalen dat in een ijzersterk en passend concept. Vervolgens creëren we krachtige teksten en indringende beelden en combineren een verfijnde vormgeving met een feilloos gevoel voor materiaal.

Bij Houdbaar House of Books weten wij dat een jubileumboek meer is dan een momentopname. Het is voor jouw organisatie een begin van een nieuw tijdperk vol met nieuwe ambities en toekomstdromen. Het is aan ons om dat vorm te geven in een bijzonder jubileumboek en dat doen wij met onze uiterste zorg en enthousiasme. Wij werken met een groot netwerk van fotografen, tekstschrijvers, illustratoren en drukkerijen om het beste en mooiste jubileumboek te realiseren voor jouw organisatie.

Klik hier voor een overzicht van onze jubileumboeken.

Een greep uit onze bijzondere jubileumboeken

Houdbaar House of Books heeft al veel mooie jubileumboeken mogen maken. Denk daarbij aan het 1250 jarig bestaan van de stad Deventer. Dit bijzondere boek bevat 2169 beelden van 471 beeldmakers vormgegeven op 1250 pagina’s.

En voor het 150 jarig bestaan van de Nederlandse Vereniging van Juristen heeft Houdbaar House of Books een eigentijds jubileumboek gecreëerd in een klassiek jasje. 50 persoonlijke portretten met indringende verhalen van bekende en minder bekende juristen gebundeld in een bijzondere uitgave.

Voor Witteveen+Bos heeft Houdbaar een bijzonder boek ontworpen. Dit eigentijdse 75- jarige jubileumboek zit verpakt in een klassieke linnen cassette waardoor heden en verleden onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Vier het 100-jarig bestaan van je bedrijf met Houdbaar!

Neem vandaag nog contact op met Houdbaar House of Books, dan heb jij straks een bijzonder 100-jarig jubileumboek van jouw bedrijf!