Vier het 10-jarig bestaan van je bedrijf met een bijzonder jubileumboek

Bestaat jouw bedrijf binnenkort 10 jaar, dan is dit hét moment voor een uniek en fraai cadeau. Kies voor een jubileumboek voor jullie 10-jarig bestaan! Een tastbaar cadeau waarin verleden, heden en toekomstambities samen komen. De jubileumboeken van Houdbaar House of Books zijn unieke boekwerken, op maat gemaakt met een doordacht thema en zijn vormgegeven in de huisstijl van jouw organisatie.

Waarom een jubileumboek voor het 10-jarig van jouw bedrijf?

Juist in deze digitale tijd is het tof om door een echt boek te bladeren waarbij elke pagina een feest der herkenning is? Wij bij Houdbaar House of books realiseren het mooiste en beste jubileumboek waar je met trots mee voor de dag kunt komen en waar jouw organisatie nog jarenlang van kan profiteren. Want een jubileumboek is veel meer dan een terugblik, het is hét visitekaartje naar de toekomst. Zo is een jubileumboek van Houdbaar House of Books hét ideale geschenk om het 10-jarig bestaan van jouw bedrijf te vieren.

Bij Houdbaar House of Books weten wij dat een jubileumboek meer is dan een momentopname. Het is voor jouw organisatie een begin van een nieuw tijdperk vol met nieuwe ambities en toekomstdromen. Het is aan ons om dat vorm te geven in een bijzonder jubileumboek en dat doen wij met onze uiterste zorg en enthousiasme. Wij werken met een groot netwerk van fotografen, tekstschrijvers, illustratoren en drukkerijen om het beste en mooiste jubileumboek te realiseren voor jouw organisatie.

Klik hier voor een overzicht van onze jubileumboeken.

Wat kan Houdbaar House of Books voor je betekenen?

Met meer dan 22 jaar ervaring maakt Houdbaar House of Books de mooiste boeken. Wij bij Houdbaar House of Books willen alles weten over jouw organisatie. Zo creëren wij een uniek en echt op maat gemaakt jubileumboek voor jouw organisatie. Daarbij gaan wij op zoek naar het juiste thema en vertalen dat in een ijzersterk en passend concept. Vervolgens creëren we krachtige teksten en indringende beelden en combineren een verfijnde vormgeving met een feilloos gevoel voor materiaal.

Vier het 10-jarig bestaan met een jubileumboek van Houdbaar House of books!

Neem vandaag nog contact op met Houdbaar House of Books, dan heb jij straks een bijzonder 10-jarig jubileumboek van jouw bedrijf!